Gaming PC kopen bij Provonto

De beste Gaming PC's

De beste Gaming PC koop je bij Provonto. Provonto is hét merk voor en door gamers. Door onze jarenlange ervaring in het bouwen van Gaming PC’s weet je zeker dat je bij ons aan het juiste adres bent om een nieuwe Gaming PC aan te schaffen. Voor elk budget hebben wij een systeem samengesteld. Deze samenstellingen kunnen eenvoudig naar eigen smaak worden aangepast. Standaard krijg je bij al onze Gaming PC’s tot wel 10 jaar garantie.

Onze Gaming PC's

Intel Xeon X5650 | AMD Radeon RX 470 | 8GB RAM | 512GB SSD

De kracht van een PC voor de prijs van een console. Speel de nieuwste games zoals Fall Guys: Ultimate Knockout en Death Stranding met meer dan 60 FPS bij een resolutie van 1080P.

379

AMD Ryzen 5 3600 | AMD Radeon RX Vega 56 | 16GB RAM | 512GB SSD

De ideale Game PC voor 1440P-4K gaming. De zwaarste games kunnen op de hoogste instellingen gespeeld worden.

799

AMD Ryzen 5 3600 | NVIDIA GeForce GTX 2080 Super | 32GB RAM | 1TB SSD

Voor de hardcore gamer. Deze PC levert extreme prestaties, zelfs bij de meest veeleisende games.

1599

Intel Core i9-9900K | NVIDIA GeForce GTX 2080 Ti | 64GB RAM | 1TB SSD | 3TB HDD

Het topmodel van Provonto. Gemaakt voor 4K gaming. 

2999

Tot wel 10 jaar garantie

Onze Gaming PC’s beschikken over meer garantie dan welke PC van welke aanbieder dan ook. Provonto staat voor zekerheid en kwaliteit. Daarom bieden wij tot wel 10 jaar garantie op al onze producten.

Een computer voor elk budget

Of je nu een Budget Gaming PC wilt voor het spelen van games op een 1080P resolutie of een extreem krachtige Gaming PC voor het spelen van de nieuwste en zwaarste games op de hoogste instellingen in een 4K resolutie, bij Provonto vind je altijd een Gaming PC die aan jouw wensen voldoet. Voor elk prijsklasse hebben wij een Gaming PC samengesteld: van Budget tot High-end, tot Ultra en zelfs tot Extreme Gaming PC’s. Niets is te gek.

Zelf bouwen is verleden tijd

Onze computers worden door één van onze ervaren vakmensen met passie en oog voor detail voor jou in elkaar gezet. Hierbij besteden wij veel aandacht aan het netjes wegwerken van kabels om een optimale luchttoevoer te kunnen garanderen. Ook ziet het er gewoon een stuk beter uit. Om onze computers veilig bij jou af te kunnen leveren worden onze systemen goed opgevuld met beschermend materiaal. Onze computers zijn plug and play: je hoeft enkel het beschermende materiaal te verwijderen en je kunt direct beginnen met gamen.

Van top tot teen getest

Al onze computers voldoen aan onze strenge kwaliteitseisen. Nadat jouw Gaming PC met de hand wordt gebouwd door een van onze ervaren vakmensen, wordt Windows 10 geïnstalleerd en geactiveerd op jouw PC. Na deze installatie wordt de computer onderworpen aan stevige stress-tests. Met deze stress-tests worden alle componenten individueel getest onder de zwaarste omstandigheden: de processor, de videokaart, het werkgeheugen, noem maar op. Doordat jouw Gaming PC al deze tests succesvol heeft doorstaan weet je zeker dat je bij Provonto altijd een stabiele PC koopt.

Stel je ideale Gaming PC samen

Al onze systemen zijn naar eigen smaak aan te passen om tot jouw ideale Gaming PC te komen. Elk systeem biedt de mogelijkheid tot aanpassingen. Zo kun je bijvoorbeeld de videokaart wijzigen, het werkgeheugen uitbreiden of de opslag vergroten. Heb je vragen over het samenstellen van de perfecte Gaming PC? Onze koopgids helpt je bij het maken van de juiste keuzes en onze experts staan altijd voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

Scroll naar top