Blog

Wanneer je verschillende games speelt wil je het liefst dat de muis-sensitivity in elke game hetzelfde is. De juiste sensitivity kan het verschil tussen leven en dood betekenen. Wij laten je zien hoe je de muisinstellingen van de ene game kan meenemen naar de andere game.

5 april 2020

Een BIOS update kan de prestaties van je PC verbeteren en kan ervoor zorgen dat deze ondersteuning biedt voor nieuwe hardware zoals processoren, werkgeheugen en videokaarten. Wij laten je zien hoe je een BIOS update uitvoert.

24 maart 2020

Een veelgebruikt argument om een console aan te schaffen in plaats van een Game PC is de prijs. Door de lage aanschafprijs van een console lijkt dit dus een interessante optie voor de prijsbewuste gamer, maar is dat ook zo?

5 maart 2020

Het begint er steeds meer op te lijken dat er binnenkort een Battle Royale modus voor Call of Duty: Modern Warfare aankomt.

15 februari 2020

NVMe is de nieuwste ontwikkeling op het gebied van SSD’s. Wij leggen je uit wat dit precies is en wat de voordelen zijn.

10 februari 2020

Gamen met muis en toetsenbord is ideaal voor competitieve games zoals online shooters. Soms wil je echter lekker op de bank hangen voor de TV en gamen met een controller. Daarom leggen wij je uit hoe je jouw Game PC kunt aansluiten op je televisie.

4 februari 2020

Drivers sturen onderdelen binnen jouw computer aan en zorgen ervoor dat deze goed kunnen werken. Het is verstandig altijd de laatste updates van je drivers te installeren. Driver updates verhelpen problemen, verbeteren prestaties en dichten veiligheidslekken. Wij leggen je uit hoe je je drivers updatet.

22 januari 2020

Vandaag de dag ontkom je bijna niet aan advertenties. Er wordt continu data zoals je zoekopdrachten en surfgedrag opgeslagen om gepersonaliseerde advertenties te tonen. Advertenties leiden af van de inhoud van een pagina en verminderen de gebruikerservaring. We laten je zien hoe je dit tegengaat.

18 januari 2020

Wellicht heb je jouw PC al een tijd in gebruik en begint het je op te vallen dat deze steeds langzamer wordt. Dan is de kans groot dat je PC schoongemaakt moet worden en je PC hierna weer als een zonnetje draait. Lees in dit blog hoe je snel en eenvoudig je PC schoonmaakt.

9 januari 2020

Mortal Kombat 11 is op de Provonto Budget Game PC getest op 1080P, 1440P en 1800P-resoluties.

13 mei 2019

Far Cry New Dawn is op de Provonto Budget Game PC getest op 1080P, 1440P en 1800P-resoluties.

25 maart 2019

Final Fantasy XV is gebenchmarkt, zou de Provonto Budget Game PC deze game op een 4K resolutie aankunnen?

23 maart 2019

Het langverwachte vervolg op The Division is eindelijk uit, bekijk hier hoe deze game presteert op de Provonto Budget Game PC.

16 maart 2019

In deze video worden FIFA 19, PUBG, Shadow of The Tomb Raider, Fortnite en The Witcher 3 gebenchmarkt.

17 november 2018

Bekijk het eerste halfuur aan gameplay van Far Cry 5, gespeeld op Ultra settings met de Provonto Ultra Game PC.

29 april 2018

Bekijk het eerste halfuur aan gameplay van Ni no Kuni 2: Revenant Kingdom, gespeeld op Ultra settings met de Provonto Ultra Game PC.

31 maart 2018

Wanneer je games speelt op je nieuwe Game PC is het mogelijk dat je benieuwd bent naar hoe deze presteert. Zo wil je oa. de FPS en temperaturen monitoren. Wij leggen je exact uit hoe je deze gegevens kunt zien tijdens het gamen.

13 februari 2018

Scroll naar top